Wyniki rekrutacji do projektu „Gotuj lokalnie”

25/02/15 Aktualności

Informujemy, że zakończyliśmy proces weryfikacji zgłoszeń i znamy już wszystkie szkoły, które zostały zakwalifikowane do tegorocznej edycji warsztatów kulinarnych „Gotuj lokalnie”. O wynikach rekrutacji szkoły zostaną także poinformowane droga e-mailowa na adres podany w zgłoszeniu.

Lista zakwalifikowanych szkół – POBIERZ

Lista rezerwowa szkół – POBIERZ

Pierwszy etap projektu – szkolenie metodyczne oraz warsztaty kulinarne dla nauczycieli, którzy zostali wytypowani przez szkoły – odbędzie się w dniach 26-27 marca br. w Warszawie, a poprowadzi je Marcin Budynek, Jerzy Pasikowski i Joseph Seeletso. Na zakończenie szkolenia nauczyciele zmierzą się w mini konkursie podczas Targów EuroGastro.

Projekt „Gotuj lokalnie” realizowany jest przez Fundację EFRWP we współpracy z Akademią Kulinarną Marcina Budynka, przy wsparciu Fundacji Klub Szefów Kuchni.

Szczegóły programu w zakładce warsztaty kulinarne „Gotuj lokalnie”.