Lista szkół zakwalifikowanych do warsztatów „Gotuj lokalnie”

05/02/14 Aktualności

Informujemy, że zakończyliśmy proces weryfikacji zgłoszeń i znamy już wszystkie szkoły, które zostały zakwalifikowane do tegorocznej edycji warsztatów kulinarnych „Gotuj lokalnie”. O wynikach rekrutacji szkoły zostaną także poinformowane droga e-mailowa na adres podany w zgłoszeniu.

Zakwalifikowane szkoły:

Nr rej.

Szkoła

Województwo

Opiekun

1/2014

Zespół Szkół Ekonomiczno-Hotelarskich w Kołobrzegu

zachodniopomorskie

Agnieszka Raducha

2/2014

Zespół Szkół Ponadgimnazjalnych nr 3 im. Króla Jana III Sobieskiego w Stalowej Woli

podkarpackie

Agnieszka Kuszyńska

3/2014

Zespół Szkół Rolniczych CKU w Kościelcu

wielkopolskie

Jolanta Chruścielska

4/2014

Specjalny Ośrodek Szkolno-Wychowawczy dla Niesłyszących w Krakowie

małopolskie

Andrzej Tomoń

5/2014

Zespół Szkół Rolniczych im. W. Witosa w Ostrożanach

podlaskie

Wanda Markiewicz

6/2014

Zespół Szkół nr 2 CKU w Pyrzycach

zachodniopomorskie

Agnieszka Maciejska

7/2014

Zespół Szkół Gastronomicznych im. Febronii Gajewskiej-Karamać w Gorzowie Wielkopolskim

zachodniopomorskie

Paweł Salamon

8/2014

Powiatowy Zespół Szkół nr 1 w Kościerzynie

pomorskie

Tomasz Grzegorzewski

8a/2014

Zespół Szkół Zawodowych nr 4 im. Bronisława Koraszewskiego w Opolu

opolskie

Małgorzata Wrzód

9/2014

Zespół Szkół Zawodowych in. S. Staszica CKZ w  Ostródzie

warmińsko-mazurskie

Anna Żukowska

10/2014

Zespół Szkół Zieleni w Radzyminie

mazowieckie

Ewa Starzak- Jankowska

11/2014

Zespół Szkół Ogólnokształcących i Zawodowych w  Bolesławcu

dolnośląskie

Jolanta Lewicka

12/2014

Zespół Szkół nr 2 im. Mjra H. Dobrzańskiego „Hubala” w Aleksandrowie Kujawskim

kujawsko-pomorskie

Małgorzata Pozorska

13/2014

Zespół Szkół nr 2 im. Ks. Warcisława IV w Szczecinku

zachodniopomorskie

Łukasz Szymański

14/2014

Zespół Szkół Ponadgimnazjalnych im. Józefa Piłsudskiego w Zakliczynie

małopolskie

Agata Bojdo

15/2014

Zespół Szkół Technikum Żywienia i Usług Gastronomicznych w Gorzowie Śląski

opolskie

Magdalena Piasecka

16/2014

Zespół Szkół Ekonomiczno-Gastronomicznych w Tarnowie

małopolskie

Elżbieta Teper

17/2014

Zespół Szkół Gastronomicznych i Hotelarskich im. KEN

świętokrzyskie

Ewa Jedlińska

18/2014

Zespół Szkół i Placówek Oświatowych w Nysie

opolskie

Jwona Pieniążek

19/2014

Zespół Szkół Ponadgimnazjalnych w Garwolinie

mazowieckie

Iwona Kiełt

20/2014

Zespół Szkół Ogólnokształcących i Zawodowycj im. I.J. Paderewskiego w Ciężkowicach

małopolskie

Jolanta Mastalska

Pierwszy etap projektu – szkolenie metodyczne oraz warsztaty kulinarne dla nauczycieli, którzy zostali wytypowani przez szkoły – odbędzie się podczas Targów EuroGastro w dniach 27-28 marca br. w Warszawie, a poprowadzi je Marcin Budynek i Tomasza Jakubiak – znany kucharz i dziennikarz kulinarny.

Na zakończenie szkolenia nauczyciele zmierzą się w mini konkursie, w którym oceniać ich będą mistrzowie kulinarni m.in.: Robert Sowa – znakomity kucharz i restaurator oraz Jerzy Pasikowski – prezes Fundacji Klub Szefów Kuchni.

Projekt „Gotuj lokalnie” realizowany jest przez Fundację EFRWP we współpracy z Akademią Kulinarną Marcina Budynka, przy wsparciu Fundacji Klub Szefów Kuchni.

Szczegóły programu w zakładce warsztaty kulinarne „Gotuj lokalnie”.