Informujemy, że zakończyliśmy proces weryfikacji zgłoszeń i znamy już wszystkie szkoły, które zostały zakwalifikowane do tegorocznej edycji warsztatów kulinarnych „Gotuj lokalnie”. O wynikach rekrutacji szkoły zostaną także poinformowane droga e-mailowa na adres podany w zgłoszeniu.
Lista zakwalifikowanych szkół – POBIERZ
Lista rezerwowa szkół – POBIERZ
Pierwszy etap projektu – szkolenie metodyczne oraz warsztaty kulinarne dla nauczycieli, którzy zostali wytypowani przez szkoły – odbędzie się w dniach 26-27 marca br. w Warszawie, a poprowadzi je Marcin Budynek, Jerzy Pasikowski i Joseph Seeletso. Na zakończenie szkolenia nauczyciele zmierzą się w mini konkursie podczas Targów EuroGastro.
Projekt „Gotuj lokalnie” realizowany jest przez Fundację EFRWP we współpracy z Akademią Kulinarną Marcina Budynka, przy wsparciu Fundacji Klub Szefów Kuchni.
Szczegóły programu w zakładce warsztaty kulinarne „Gotuj lokalnie”.