„Gotuj lokalnie” – edycja 2016: lista zakwalifikowanych szkół

23/03/16 Aktualności

Informujemy, że zakończyliśmy proces weryfikacji zgłoszeń do projektu „Gotuj loklanie”. Spośród nadesłanych przepisów komisja konkursowa wybrała dwanaście najlepszych.

Lista zakwalifikowanych szkół – POBIERZ

O wynikach rekrutacji szkoły oraz nauczyciele zostali poinformowani drogą e-mailową, na adresy podane w formularzu zgłoszeniowym.

Pierwszy etap projektu – szkolenie dla nauczycieli (2 nauczycieli z każdej ze szkół), odbędzie się w Warszawie w dn. 5-6 kwietnia br. Dodatkową atrakcją I etapu będzie konkurs towarzyszący szkoleniu. Nagrodą dla trzech laureatów są dwudniowe warsztaty kulinarne w Kuchni Warsztatowej, która znajduje się o ośrodku edukacyjnym Fundacji zlokalizowanym w Grodnie k/Międzyzdrojów.

Projekt „Gotuj lokalnie” realizowany jest przez Fundację EFRWP we współpracy z Akademią Kulinarną Marcina Budynka, przy wsparciu Fundacji Klubu Szefów Kuchni.

Szczegóły programu w zakładce warsztaty kulinarne „Gotuj lokalnie”.