Informujemy, że zakończyliśmy proces weryfikacji zgłoszeń do projektu „Gotuj loklanie”. Spośród nadesłanych przepisów komisja konkursowa wybrała dwanaście najlepszych.
Lista zakwalifikowanych szkół – POBIERZ
O wynikach rekrutacji szkoły oraz nauczyciele zostali poinformowani drogą e-mailową, na adresy podane w formularzu zgłoszeniowym.
Pierwszy etap projektu – szkolenie dla nauczycieli (2 nauczycieli z każdej ze szkół), odbędzie się w Warszawie w dn. 5-6 kwietnia br. Dodatkową atrakcją I etapu będzie konkurs towarzyszący szkoleniu. Nagrodą dla trzech laureatów są dwudniowe warsztaty kulinarne w Kuchni Warsztatowej, która znajduje się o ośrodku edukacyjnym Fundacji zlokalizowanym w Grodnie k/Międzyzdrojów.
Projekt „Gotuj lokalnie” realizowany jest przez Fundację EFRWP we współpracy z Akademią Kulinarną Marcina Budynka, przy wsparciu Fundacji Klubu Szefów Kuchni.
Szczegóły programu w zakładce warsztaty kulinarne „Gotuj lokalnie”.